Ny bok!

Tre år siden forrige bok (“Lyngsalpan”) og seks år siden min første bok (“Natur i Nord-Troms”), er det endelig klart for mitt største prosjekt så langt, “På tur i Nord-Troms”.

Dette er en ren turbok fra kommunene i Nord-Troms (Storfjord, Lyngen, Kåfjord, Nordreisa, Skjervøy og Kvænangen). De fleste turene har jeg gått de to siste årene, men her er også turer helt tilbake til 2002. Denne sommeren og høsten har det aller meste av tiden min gått til å jobbe med dette tidkrevende prosjektet, og jeg har derfor ikke hatt tid til å holde på med “vanlig” fotografering. På godværsdager har jeg vært på tur, og når det har vært dårlig vær har jeg sittet på kontoret og jobbet. Det har blitt mange fine turopplevelser, og jeg har kommet meg til steder som jeg har drømt om hele turlivet mitt, som f eks Otertind, Steindalstind, Store Kvænangstind og Maursundtind.

Jeg har gjort alt selv, skrevet, tatt bilder, layout, lagd kart og produsert det hele til en trykklar pdf på 368 sider. Dette er over 50% flere sider enn min forrige bok “Lyngsalpan”.

I skrivende stund 12. oktober er trykkingen i gang, og jeg er lovd at boka skal være hos meg 8. november, så det er bare å krysse fingrene for at alt går bra. Man kan bla i boka her http://janrolsen.no/ny-bok-pa-tur-i-nord-troms/

omslag

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top